fredag 19 juli 2013

Sjuka natten!!!

Hallååå på er alla därute,

ja vart ska jag börja? Vilken j-vla fisketur vi hade häromnatten!!

Vi åkte ut vid nio och när vi fått i grejerna så small det på en gädda nästan direkt och efter det en gädda till, sen blev det lite lugnt fram tills 23.30-slaget då det brakade lös!!

Rakke styrde oss rätt in i ett trippel/fyrhugg med gösta och vi fick upp alla tre i båten(vikt 3.1kg 5.0kg och 5.5kg) och när den sista ligger i håven så smäller det till igen dock blev detta en boom!
                                                                          5.5 kilo
                                                                          5.0 kilo
                                                                            3.1 kilo

Efter detta bestämmer vi oss för att vända runt båten innan vi börjar lägga i spöna igen, och precis i svängen med bara 4spön kvar i så smäller nr fyra på vilket resulterade i en fin matfisk på 3kilo!
                                                                           3.0 kilo

Efter detta så hinner vi få i grejerna och det blir stilla lugnt för oss men farsan som hunnit blivit lite knäckt av våra fyra frågar vart vi fått dom och jag lotsar in han på rätt ställe och det dröjer inte länge innan han ringer tillbaka och tackar för tipset då han dragit en fin Gös på 5kilo!

För oss blir det lugnt cirka en timme innan det börjar hugga igen och återigen är det Clarre som får drilla en fin gös(hans tredje för kvällen) resultatet av detta blir en till fin bit på 5.1kilo
                                                                               5.1kilo
Och strax efter detta så hinner vi få en gädda innan det är dax för gös nummer 6 för kvällen/natten och det är denna gång Rakke som får drilla in en pigg liten gös på 3.9kilo!
                                                                             3.9kilo

Efter detta så kör vi cirka en kvart till innan vi bestämmer oss för att plocka ihop efter denna helt oförglömliga underbart härliga natt!!! Ska tilläggas att vi även hade två boom förutom den boomen jag redan nämnt! Och betena för dagen var som vanligt NILS MASTER, både i storlek 15 och 18cm!!

Redan fram tills nu denna sommar så har vi slagit tre rekord i Team Kling&Klang båten:

*Nytt TeamRekord 6.9kilo

*Nytt rekord för en specifik vända 6st

*Antal gösar som varit upp i båten och vänt under en säsong 22st(hoppas på några fler innan isen lägger sej)

Vill även passa på att gratulera Farsgubben som var ut igen natten mot idag och drog två gösar varav en var riktigt stor(75cm och 87cm) Den på 87cm var nog nytt PB för han men då batterierna till vågen strejkade så vet han ingen vikt på den men som tur är så mätte han dom i alla fall!

Skitfiske på er alla därute


Inga kommentarer: