torsdag 16 augusti 2012

Summering Gösta!

Hallå på er därute,

Vi har varit ute och fiskat Gösta nu de två senaste nätterna så tänkte ta en liten summering av dom!

Natt 1(15/8)

Jag, Klang och en ny gast vid namn Erik Hindemo som var ute för att kolla om Barkens Guld var på hugget, var bara vi och farsan på hela sjön!

Till fisket: åkte ut tidigt för att vi var så sugna på att fiska, började med en gädda på 1kilo! Sedan så körde vi på i det tomma i väntan på skymningen och när den väl kom så styrde vi mot våran hotspot och väl där smäller det till och blir ett dubbelhugg vilket resulterade i en gädda på 6kilo och en Gösta på 5.4kilo! Och detta skulle bli början på ett par riktigt roliga timmar, helt sjukt fiske det var hugg och fisk i båten och ett j-vla glatt humör=) Natten resulterade i ytterligare två Gösta på 4.8kilo och 5.05kilo(Erik Hindemos livs första Gösta) 3bomnapp där vi drillade två av dom en stund för att dom sedan valde att kliva av! Riktigt rolig natt där vi gav oss vid 02.00 då dimman låg tjock inne över hamnen!

Natt 2(16/8)

Jag, Klang och Clarre som valde att testa igen efter den första nattens fiske!

Till fisket: Åkte ut vid åtta och började nästan direkt att köra mot våran Hotspot=) Och denna kväll började som den innan med en gädda på 4.5kilo! Fortsatte att köra på samma ställe och efter ett tag smäller det ur på ett av mina spön, får ha roligt och drilla den i 5-6minuter innan den kliver av! Efter att ha vänt tillbaka så smäller det till på gastens spö och efter ett fint mothugg så börjar han drilla in den som han inte gjort ngt annat i sitt liv=) Väl i håven så ser vi att det är en mycket fin Gösta som han lyckats drilla upp och efter vägning och mätning så kan vi konstatera att det är nytt båtrekord=) Vågen visade hela 6.65kilo och den mättes till 86.3cm=) Så Clarre, vi från Team Kling & Klang lyfter på hatten och gratulerar! Sen så hade vi inte upp nån mer fisk i båten under denna natten men vi hade två bom till!

Sen vill vi från teamet även passa på att gratulera Janne Sahlman från Team Flugfiskarna som fick sin livs första Gösta som även den var en riktigt fin bit på 5.9kilo=)

Skitfiske på er därute/väl mött Kling

Inga kommentarer: