söndag 12 augusti 2012

Sen summering!

Hej på er alla,

har varit fullt upp i helgen så fredagsnattens fiskesummering kommer inte förrens nu!

Var då jag(Kling) och Klang som var ut och med oss hade vi även Daniel(Puffen)!

Åkte ut vid åtta-snåret på kvällningen och förhoppningarna var stora om att Puffen skulle få drilla upp sin livs första Gösta!

Efter att ha lottat ut vilka tre spön man skulle få ha sopm sina "egna" så var det full fart mot våran nya hotspot! Fort i med grejorna för att sedan svånga in till det heta stället! Började med en bomfisk redan vid klockan nio, vi fortsatte att köra på och vid 22.15 kom första Gösta för kvällen, en fin bit på 3.8kilo som jag glatt drillade in och som Klang klockrent håvade upp!

Snabbt i med grejorna igen och tillbaka till brottsplatsen för de första huggen för kvällen och efter drygt en timme så kommer nästa napp, även detta på ett av mina spön, tar snabbt ur det och lyckas kroka fast den men innan jag börjar veva så låter jag Puffen få ta över spöet och hoppas på att det är hans första Gösta som han får drilla in! Precis när Puffen börjat drilla in fisken så nyper det till på ett spö till men detta blev dock en bom!
Tillbaka till första nappet, efter klockren drillning så kan jag håva Puffens livs första Gösta och det blev en riktigt fin bit på 5.4kilo(snacka om bra start på sin Göstafiske-karriär) Vi från Team Kling & Klang bugar och gratulerar så klart och hoppas att detta tände fiskejävulen i han så att han blir med på fler fiskeäventyr=)!

Efter att ha fått i grejorna igen så blidde det stilla lugnt resten av natten tills vi plockade upp vid 01.30-tiden! Var ju exakt lika sist vi var ut, aktivitet fram till klockan 00.00 och sen inte ett pet på grejorna och det känns ju skönt att veta om man hinner ut på nå fler vändor att man bara behöver köra tills dess!

Får se när man kan ut igen har ju en vecka till på semestern så nån vända hinner det väl bli till veckan, men fram tills dess så får ni ha ett riktigt Skitfiske och återigen GRATTIS från oss till Puffens och hans livs första Gösta!/Kling

Inga kommentarer: