torsdag 9 augusti 2012

Gösta natta!

Hallå på er därute i fiskevärlden!

Vi var ut på en fiskenatt efter Barkens Guld igår igen! Vi bestämde oss för att trotsa NORDANvindarna, regn och rusk för att ut att försöka få nån fin bit!

Vi hade väl grejorna i vid 21.30-tiden och det dröjde inte länge(22.01) innan det small ur på min sida vilket resulterade i en fin matGösta på 3.8kilo och som vanligt på slutet så var det ju på en Nils Master!

Han väl precis fått i grejorna och satt oss för att prata om den fina starten innan det small igen, även detta på min sida=) Och denna gången så blev det min största Gösta nånsin med en vikt på 5.7kilo vilket var en ökning med 3hekto av mitt gamla PB=)Även detta på en Nils Master!

Sen så blidde det stilla lugnt på fiskefronten i skitvädret men vad gjorde det efter att ha landat två Gösta redan och sen som sagt även satt nytt PB!

För övrigt så vill vi tacka er alla som följer oss och nu har vi nått första delmålet med bloggen vilket var 10000 besökare, KANONKUL!
Vi ska fortsätta att blogga våra äventyr så att det blir ännu fler som vill in och titta till oss=)

Skitfiske på er alla därute och ni som ska ut på en nattvända imorgon kväll så ses vi för vi ska också ut=)/Väl mött Kling

Inga kommentarer: